Jo mere vi er sammen….

image

Fra barna er små knøttiser florerer det av meninger om hva som er best….sove i egen seng, på eget rom eller samsoving.

Vi har valgt litt av hvert, og har vel egentlig satt litt pris på å ha sengen vår for oss selv.

Eldstemann ble lagt på eget rom da han var ca 6 mnd, da med babycall og nesten fullt overvåkingsutstyr. Vi måtte kutte ut den babycallen ganske kjapt og gå over til å stole på intuisjon da han hørtes ut som en middels full bryggersjauer med sine voldsomme snorkelyder. Stakkars….der ble mandlene fjernet så fort det lot seg arrangere!

Etter det så har han holdt seg, merkelig nok mest i egen seng….

Mini har trofast kommet tuslende inn og lagt seg ved min side, noen ganger så stille at jeg først har lagt merke til henne når jeg har våknet.

Dette finner jo eldstemann ut av, og da starter morroa!

Kvelden starter da med at begge barna blir lagt i hver sin seng, hvorpå eldstemann ganske ofte drar med seng dyne og pute og legger seg i midten inne hos oss.

Han blir pent båret tilbake når vi skal legge oss.

Når vi har lagt oss og endelig har sovnet, kommer mini inn. Er vi heldige sovner hun ganske kjapt, ellers kan hun bruke mye tid på å spørre om vi ikke skal stå opp snart…så lang tid at når hun endelig er ferdig med det og har sovnet, er jeg lys våken!

Så etter alt fra 1 til 4 timer kommer eldstemann inn igjen, kryper opp i midten og inntar sjøstjerneformasjon. Da er det bare å passe på så ikke mini våkner igjen!

Er det snart morgen og han ikke får sove med engang bruker han tiden på å regne matte hviskende for seg selv eller ha fiktive Transformers-samtaler med seg selv…de også hviskende, men man høre jo alt!

 

Heldigvis har eldstemann fått ny seng, så enten min mann eller jeg kan snike oss inn dit og få en forholdsvis god natts søvn.

Noen ganger sover de godt i egne senger og man merker jo at alle fire blir mest opplagt og uthvilt av det.

Allikevel er det ingenting som slår den deilige følelsen av to…eller fire små barneføtter som kommer krypende i under dyna. Før man vet ordet av det er denne tiden over også….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.