Når kun det beste er bra nok…

image

Det er mye som er bedre med å bo på landet. Større plass, mindre press og mer tid. Dette er noen av grunnene til at vi valgte bort Asker og ble Nesbuere.

Men…når man flytter et stykke, er det endel som må gjøres om på og byttes ut. Og der kjenner jeg at jeg sliter.

En ting er jobb, fastlege og nærsenter, det finner man jo overalt. Ihvertfall har det vært en foreløpig grei overgang for meg.

En helt annen ting er frisøren min! Jeg vurdert faktisk en liten stund å finne en liten leilighet i nærheten som frisøren min kunne bruke som pendlerbolig. Det hadde passet meg perfekt og løst store problemer.

For, seriøst, det er ikke mange man får et så nært og nakent forhold til som sin frisør. Og den fantastiske kvinnen som har fått all makt over mine fjoner er intet unntak! Hun får meg ALLTID til å føle meg som den kuleste i verden, at jeg ser ut som a million dollars….og hun er alltid drit fornøyd selv også! For ei dame!

image

Arvingen ble også ny i dag, klar for sommer og Strandfest på Hvslstrand!

Så med ekstrem angst for å se ut som en dårlig versjon av meg selv, velger jeg å dra med meg hele familien på overnattingsbesøk til Asker så jeg får gått til frisøren. Min frisør.

Takk Heidi! You make my day!

4 thoughts on “Når kun det beste er bra nok…”

 1. Hei og velkommen til Nes!
  Alle kvinners mareritt å finne ny frisør.. Jeg var så heldig at jeg fant super frisør her i Egypt, men jeg elsker å gå til salongen på Årnes når jeg er i Norge,hvor alle kjenner meg og servicen (og håret) er upåklagelig 🙂 know how you feel.
  Ha en fin dag!
  med hilsen fra varmen.

 2. I see you don’t monetize your website, there
  is one cool method to earn extra income, it will work
  with your page perfectly, just search in google for; tips and tricks by Fejlando

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *