Å være ny i klassen…

image

Å begynne i ny jobb er som å være ny i klassen. Man vil like alle og bli likt av alle.

Jeg har påbegynt min fjerde uke i ny jobb og synes det er ganske tøft faktisk! Jeg vil fremstå som både hyggelig, flink, seriøs og enkel å omgås på en gang…og det er ikke alltid like lett.

Hva tenker de andre? Hva synes de egentlig? Alle er hyggelige og smiler. “Ja, vi sier ifra hvis det er noe du skal gjøre”, “joda, dette går så bra så, vi hjelper hverandre vet du!”

Jeg kjenner at jeg ikke liker å være ny, jeg liker å vite hva jeg skal gjøre. Jeg liker å være i forkant av jobben og få ting unna raskt. Jeg liker å ha kontroll.

Synes sønnen min takler å være ny mye bedre enn meg, barn er så enkle sånn! De bare er seg selv, stoler på den de er og får venner så lett!

Jeg tror jeg skal senke buketten med fargerike ballonger, være meg selv og prøve å legge vekk “flink-pike”-syndromet. Ha tro på meg selv, jeg vet jo hva jeg er god for!

One thought on “Å være ny i klassen…”

  1. Jeg tror jeg vet hur du har det vi er ganska lika sån att vi liker å ha kontroll over dagen vår. Det er gott å føle at man vet hvor i løpet man befinner seg. Syns du visat en god figur så langt å gleder meg at bli bedre kjent med deg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.