Sannelig jeg sier dere…

image

Jepp, det er sant…jeg tenkte å lage blogg! Fra å sitte i Asker med en prematur forfatterspire i magen, har jeg nå kommet meg til landlig luft og hatt en foreløpig grei fødsel! Hva og hvor ofte må modnes kjenner jeg, men jeg mener mye som absolutt ikke fortjener å komme på Facebook!

Så får vi se da…hvordan det går!

Nå er det innbarka Nesbuere som har inntatt heimen, kall det innflytningsfest, kall det tilfeldig sammenkomst. Poenget er at vi nå sitter i eget hjem, med egen boliggjeld, egen garage og egen hage!

I kveld skal vi kose oss uten at naboen vegg-i-vegg klager og de over oss tramper i gulvet!

God kveld og hils hemmat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.